Κρεβάτι Cosmo White

Κωδικός προϊόντος: 500-01 Κατηγορία:

219,90  με ΦΠΑ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Μεγάλο, ευρύχωρο συρτάρι
Η βάση του στρώματος προσαρμόζεται σε 3 επίπεδα
Πλαϊνά ξύλινα κάγκελα αφαιρούμενα
Προϊόν κατασκευασμένο από ασφαλή υλικά. Το κάτω μέρος και τα πλαϊνά του κρεβατιού είναι κατασκευασμένα από ξύλο, ενώ τα πόδια από βαμμένο MDF.
Περιλαμβάνεται κάλυμμα (μη τοξικό) για τα κάγκελα για την προστασία από τα δόντια του μωρού (μπάρα οδοντοφυίας).
Προστατευτική ξύλινη μπάρα κρεβατιού για ευκολη πρόσβαση του παιδιού.
Μετατρέπεται σε καναπέ-κρεβάτι όσο μεγαλώνει το παιδί.
Οικολογικά, υποαλλεργικά χρώματα αποκλειστικά για χρήση παιδικών επίπλων, μη τοξικά
Όλες οι γωνίες/άκρες του κρεβατιού είναι στρογγυλεμένες.
Ευρωπαϊκές προδιαγραφές EN716-1,2:08+A1-2013
Διαστάσεις κρεβατιού: L139 x W65 x H86 (ύψος)
Διαστάσεις προτεινόμενου στρώματος: L120 x W60 (δεν περιλαμβάνεται)
Τα κρεβάτια παραδίδονται σε εργοστασιακή συσκευασία με οδηγίες αυτοσυναρμολόγησης

 
Το βρεφικό κρεβάτι Cosmo είναι ένα κρεβάτι με μοναδικό χαρακτήρα. Με την εμφάνιση του, θα ενθουσιάσει τους γονείς και θα προσφέρει σε ένα βρέφος έναν άνετο χώρο ύπνου. Περιλαμβάνεται επίσης πρόσθετος εξοπλισμός (χωρίς χρέωση), όπως μπάρα οδοντοφυίας & μπάρα ασφαλείας που μετατρέπει την βρεφική κούνια σε καναπεδάκι.
Η βάση του στρώματος προσαρμόζεται σε 3 επίπεδα. Όταν ένα παιδί κάθεται μόνο του, συνιστάται να τοποθετείται τη βάση στο χαμηλότερο επίπεδο (πρόβλεψη από το πρότυπο για βρεφικές κούνιες PN-EN 716-1). Αρχικά χρησιμοποιετε το υψηλότερο επίπεδο για ένα νεογέννητο και καθώς το μωρό μεγαλώνει, κατεβάζετε τη βάση. Με τη βάση τοποθετημένη στη χαμηλότερη θέση, εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αφαιρέσετε τα 3 κεντρικά κάγκελα έτσι ώστε το παιδί να μπαίνει ελεύθερα στο κρεβάτι.
Στο κρεβάτι Cosmo μπορούμε να αφαιρέσουμε τα 3 κεντρικά κάγκελα. Τα αφαιρούμενα κάγκελα βρίσκονται στη μέση μιας από τις μεγαλύτερες πλευρές του κρεβατιού. Αυτή η λειτουργία θα είναι χρήσιμη όταν το μωρό σας μεγαλώσει και μπορεί ελεύθερα να μπαίνει και να βγαίνει από το κρεβάτι για να εξερευνήσει τον κόσμο!
Περιλαμβάνεται ευρύχωρο συρτάρι. Ο χώρος κάτω από το κρεβάτι έχει διαμορφωθεί έξυπνα, μπορείτε εύκολα να χωρέσετε εκεί τις πάνες, τα ρούχα και τα είδη bebe του μωρού. Το κάλυμμα πάνω από το συρτάρι εξασφαλίζει διακριτικότητα και προστατεύει τα σημαντικά αντικείμενα του μωρού σας από τη σκόνη.
Μια εξαιρετική επιλογή αποτελεί το έξτρα πλαϊνό προστατευτικό (περιλαμβάνεται), το οποίο μετατρέπει το κρεβάτι σε καναπεδάκι. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του κρεβατιού.
Περιλαμβάνεται κάλυμμα (μη τοξικό) για τα κάγκελα, για την προστασία από τα δόντια του μωρού (μπάρα οδοντοφυίας). Υπάρχουν ειδικές αυλακώσεις στο πλάι του κρεβατιού για το καλύμμα, γεγονός που εμποδίζει την αφαίρεση της μπάρας οδοντοφυίας από το παιδί. 

Σχετικά Προϊόντα